Hoe Vergelijk je de Internet Pakketten Voor een Breakdownless Bundel

Zoals u zich kunt voorstellen, is het makkelijker dan ooit om Internet pakketten te vergelijken voor de VS vandaag. De meeste bedrijven de voorkeur geven hen. In feite zijn ze een must-have voor elk bedrijf.

Ik herinner me dat een tiener en denken dat het internet was iets wat ik zou moeten hebben, maar ik heb het geld om dit te bekostigen niet. Het duurt niet lang te krijgen gefrustreerd als je niet hebt wat je wilt. Nu dat ik in mijn midden twintig, heb ik een “Fiber Optic Pioneer” geworden en houden van het internet zo veel als ik hou van winkelen op eBay.

Als je in je eind dertig of begin veertig, kunt u een van de gelukkigen die in aanmerking komen voor een goede deal op een onbeperkt breedband internet plan. Echter, als je bent zoals de meeste Amerikaanse volwassenen nu in de veertig of vijftig, hebt u waarschijnlijk nog minder van een kans op het vinden van een dergelijke deal.

Het ding is, breedband internet is duur in de Verenigde Staten. De prijzen zijn absurd hoog – meer dan tien keer de kosten van de volgende hoogste netwerk in de wereld. Dat is waarom je heel weinig thuis klanten in de Verenigde Staten vinden – we gewoon niet kunnen veroorloven om zo veel te betalen voor iets dat we zo weinig van te gebruiken.

Om eerlijk te zijn, de hoge tarieven voor een onbeperkt breedband internet zijn deels te wijten aan het feit dat de bedrijven rekenen voor alles wat we nodig hebben. Zo kunnen ze een paar rekenen honderd dollar voor een modem en router en kabel-tv. A $ 400 breedband pakket is buiten het bereik van de meeste Amerikanen.

Gelukkig zijn er dingen die je kunt doen om wat geld te besparen op uw breedband pakket. Een manier is om te shoppen. U kunt tal van breedband providers en vergelijk Internet pakketten te vinden.

Wees voorzichtig niet om gewoon te gaan met het eerste bedrijf die je tegenkomt – u in rekening gebracht een hogere prijs omdat je niet vergelijken van de dezelfde service providers. Zorg ervoor dat u meerdere offertes voor breedband internet pakketten. Vergelijk hen en zien welke je de beste waar voor uw geld te geven.

Breedband pakketten kunnen ook worden afgestemd op uw levensstijl past. Je zou iemand die graag om online te winkelen, zodat je een breedband pakket dat het internet en een draadloze router zonder extra heffing ook zou willen. Misschien heb je liever hebben het internet en een hoge snelheid internet verbinding. Als je in een buurt waar veel huizen zijn draadloze netwerken te leven, zou je beter af om een ​​pakket dat beide omvat zijn.

Wat zou een goede breedband pakket voor u niet een goede keuze voor iemand anders zou kunnen zijn. Dus zorg ervoor dat je huiswerk doen voordat u zich aanmeldt voor niets.

Er zijn een paar nadelen aan het internet dat veel mensen zich niet realiseren. Je zou uiteindelijk meer moeten betalen dan nodig is als je kabel-tv te installeren in uw huis. De provider kan tack op een bos van de kosten voor deze extra service en eigenlijk geld te verliezen op.

Hetzelfde geldt voor elke vorm van satelliet-tv. Als u een abonnement om elke vorm van een pay-per-view dienst, kon je de wind het betalen van een veel meer geld voor uw breedband internet dan je nodig hebt om. Dit komt omdat je zal moeten betalen voor de dure hardware die nodig zijn om toegang tot dergelijke programmering.

Dus, als je van plan bent op het upgraden van uw breedband pakket in de toekomst, zou je willen denken over het controleren van plannen die u zal toestaan ​​om al deze diensten op uw factuur toe te voegen. Op die manier kunt u beslissen welke diensten die u wilt en welke niet.