Hoe toCompare Internet Abonnement Prijzen

Als u op zoek bent naar een goede deal voor een high-speed internet service en uw onderzoek toont aan hoeveel het kost om alle functies van een woning verbinding, het eerste wat je wilt doen is om Internet abonnement prijzen te vergelijken. Terwijl wij als consumenten gewend zijn van de beste kwaliteit producten tegen de beste prijzen, betekent dit niet altijd vertalen in realistische betaling plannen. Er zijn manieren om een ​​vergelijking te winkelen, zodat u de best mogelijke prijs op uw high-speed Internet-abonnement kan krijgen.

Begrijp de Algemene Voorwaarden: Wanneer u een website die biedt high-speed Internet-diensten te bezoeken, zult u merken dat veel plannen komen met maandelijkse kosten die sterk kan variëren. Zorg ervoor dat u precies wat elke maandelijkse betaling zal dekken begrijpen. Sommige plannen kunnen alleen betrekking tot twee maanden, terwijl anderen een onbeperkte toegang optie met een betaling limiet zal bieden.

Inzicht in de Price Point: Neem een ​​kijkje op de prijs van het bedrijf. Hoewel de maandelijkse kosten van het plan zeer redelijk lijkt, de gemiddelde snelheid van een breedbandverbinding in de Verenigde Staten is op dit moment ongeveer 13 mbps en nog veel plannen bieden een snelheid van minder dan dat.

Als je vergelijkt Internet-abonnement pakketten, zorg ervoor dat u zich bewust zijn van de snelheid van de service die u krijgt zijn. Veel mensen, inclusief uzelf, worden niet gebruikt om de snelheid van breedband, maar het moet goed worden ondersteund om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen.

Controleer voor de Flexibiliteit: Als u op zoek bent aan te melden voor meerdere breedband providers om toegang verschillende gebieden van het land, moet u weten hoe flexibel elk van hen is als het gaat om de overdracht van geld van uw rekening. Sommige bedrijven die high-speed Internet-abonnementen bieden niet toestaan ​​om geld van uw rekening naar een andere provider. Aan de andere kant kunnen sommige bedrijven een transfersom op te laden.

Er zijn ook bedrijven die alleen kunt u uw rekeningen te gebruiken binnen een bepaald gebied, dat kan verwarrend zijn. Eén van de voordelen van een abonnement op high-speed internet is dat je vrij bent om te controleren of de internetverbinding die door verschillende providers.

Niet kopen Too Much: Do not a high-speed internet abonnement dat onbeperkt downloaden of streaming-mogelijkheden heeft te kopen. Om deze valkuil te vermijden, is het belangrijk om de beperkingen van uw bandbreedte te begrijpen. Een goede vuistregel is om een ​​high-speed internet pakket dat een minimum van een gigabyte aan opslagruimte en download snelheden ten minste zes keer sneller dan uw huis gemiddelde downloadsnelheid te kopen.

Toegang tot media-inhoud: De meer populaire high-speed internet-abonnementen zijn inclusief toegang tot online sportkanalen. Deze functie kan een groot voordeel zijn voor u als u geïnteresseerd bent in het kijken naar de NFL en NCAA wedstrijden live en zijn enthousiast over het hebben van toegang tot deze games.

Veel andere abonnementen zijn voorzien van gratis e-mail accounts en toegang tot het World Wide Web. Voor degenen onder u die genieten van online gaming, zijn er veel abonnementen die een grote selectie van games bieden en add-ons, zoals streaming video.

Laat programma’s niet installeren: Veel websites vereisen dat u programma’s om toegang tot hun website te installeren. Daarnaast zijn veel breedband abonnementen worden geleverd met software die je nodig hebt om te worden ondertekend voor te downloaden.

Het is illegaal om programma’s te installeren zonder dat de inhoud van het programma, vooral als u gebruik maakt van een computer die is beveiligd met anti-virus software. In de meeste gevallen is het downloaden van software van onbekende bronnen niet toegestaan ​​en u in rekening worden gebracht voor de installatie van de software.

Het internet is een prachtig hulpmiddel voor veel mensen. Echter, voor het plegen van een abonnement op een high-speed internet service, je moet wat prijzen te vergelijken, zodat u het beste pakket dat uw levensstijl en budget past te krijgen doen.